Paul Elstak brengt I LOVE BEATZ naar Alcazar

Na eerdere edities van het concept “I Love Beatz” in de Timmerfabriek (Vlissingen), Factory 010 (Rotterdam) en een eigen stage op Sunglow Festival (Mijnsheerenland) brengt Paul Elstak zijn avond op 19 januari naar het legendarische Alcazar. Elstak, die onlangs nog hoge ogen gooide met zijn hits “Kind van de duivel” en “Engeltje” weet met “I Love Beatz” een uniek concept neer te zetten dat garant staat voor een avond knallen.

Freestyle
Je kunt tijdens “I Love Beatz” rekenen op een uiteenlopende mix van hardstyle tot happy hardcore en van early rave tot hedendaagse hardcore. Deze mix van hardere stijlen, ook wel freestyle genaamd, wint snel aan populariteit en wordt omarmd door een breed publiek.

Line Up
Met namen als Paul Elstak, Panic en D-Fence op je line up, weet je dat je kunt rekenen op een volle bak. Toch wil Paul ruimte bieden aan jonge opkomende dj’s, die wat Paul betreft een glansrijke carrière tegemoet zullen gaan. Zo zijn upcoming talents als Bass Chaserz en Cryogenic (Offensive Rage Uptempo) toegevoegd aan de line up. Host van de avond is MC Alee. Hij werkt al sinds de begin jaren 90 met Paul Elstak samen en heeft talloze hardcore hits op zijn naam staan.

Tickets
Tickets kosten € 15,- in de voorverkoop. Voor de snelle beslissers zijn er ook een beperkt aantal “earlybird” tickets. Deze kosten € 10,-. Mocht je een kaartje aan de deur willen kopen, dan betaal je € 20,-
Tickets zijn te verkrijgen op ilovebeatz.nl

Algemene info
Event: I Love Beatz
Datum: 19-01-2018
Locatie: Alcazar
Openingstijden: 22.00 - 04.00 uur
Earlybird tickets: € 10,00 (excl.fee)
Voorverkoop tickets: € 15,00 (excl.fee)
Deur tickets: € 20,00
Minimum leeftijd: 18 jaar

SIGN UP FOR THE NEWSLETTER

© Forze Group • Webdesign: OnePage