I Love Beatz: het freestyle concept
van Paul Elstak.

Een divers publiek van jong tot oud, een gezellige sfeer, goed geluid, top entertainment en hardere muziekstijlen zijn de kenmerken van I Love Beatz. Liefhebbers van hardere stijlen kunnen op deze avond lekker los gaan. Je kunt tijdens “I Love Beatz” rekenen op een uiteenlopende mix van freestyle, early rave, (happy) hardcore, (raw) hardstyle en uptempo. Deze mix van hardere stijlen wint snel aan populariteit en wordt omarmd door een breed publiek.

De line-up op de avond zal gevarieerd zijn en samengesteld worden door Paul Elstak , ook wel bekend als ‘The Godfather of Hardcore’ , met meer dan 30 jaar ervaring in de muziekindustrie.  Zijn grote bereik op social media met vele volgers zal iedere editie van I Love Beatz ten goede komen.

Qua entertainment zal het event aangevuld worden met de gabber act, danseressen en eventuele andere acts verzorgd door CRSTL Event Entertainment om het plaatje compleet te maken. Dit alles maakt ‘I Love Beatz’ tot een uniek freestyle concept.

Heb je interesse in het concept stuur dan een mail naar info@theforzegroup.nl en wie weet brengen we met I Love Beatz die heerlijke sfeer en beleving bij jou in de buurt

SIGN UP FOR THE NEWSLETTER

SIGN UP

© Forze Group • Webdesign: OnePage